Sessions individuals

La sessió individual té l’objectiu de potenciar i recuperar la salut, la satisfacció i el benestar personal. En elles, utilitzo una gran varietat de tècniques terapèutiques psico-corporals.

Mitjançant aquesta metodologia s’estimula i reforça la funció natural que tenim de reequilibrar-nos. D’aquesta manera s’augmenta el nivell d’energia, la qual cosa permet recuperar eficaç i ràpidament dels desequilibris i sensacions que molesten i limiten, o simplement estar millor. A més, s’aprenen tècniques que es poden utilitzar per un mateix fora del context de les sessions, i per tant es garanteix que el benestar assolit sigui durador.

A les sessions utilitzem i aprenem sobre: la respiració, la relaxació, el control de les tensions innecessàries, els esforços perjudicials, la concentració, les tendències personals repetitives, les creences limitadores, les emocions que ens dominen, els comportaments desajustats, les actituds positives, l’atenció al moment, permetre allò que experimentem, etc.

Adequat i recomanat per:

  • Eliminar o disminuir les molèsties físiques i els desequilibris que experimentes, tant puntuals com crònics.
  • Desactivar els estats emocionals o mentals que et limiten o perjudiquen, com ara angoixa, estrès, preocupació, inseguretat.
  • Treballar sobre dificultats en aspectes de relació i comportament, com timidesa, falta de confiança, hiperactivitat, insatisfacció, etc.
  • Sentir-se bé, carregar piles o prendre un descans regenerador durant la setmana.

A l’inici de cada sessió hi haurà uns minuts per resumir com ets al moment i què ha passat des de l’última vegada que hem treballat. Això, juntament amb l’objectiu de les sessions, definirà el treball del dia. Al final descansaràs uns minuts per absorbir el que has anat experimentant i el treball realitzat durant la sessió.

D’acord amb els resultats anirem reajustant el pla de treball. Quan hagis satisfet teu objectiu posarem final a les sessions amb un resum i un full de ruta opcional que tu mateix podràs anar practicant com manteniment del benestar.