Activitats en grup

IOGAFULLNESS

Ioga dinàmic i físic que promou de manera significativa un major nivell d’energia i força, flexibilitat i mobilitat, de calma mental i concentració.
La pràctica continuada ens permet mantenir una major relaxació i fortalesa en el dia a dia.No cal experiència prèvia i qualsevol persona la pot practicar ja que s’adapta al nivell de cadascú.Els participants progressen al seu propi ritme i d’acord a la seva condició física, les habilitats i la situació personal. El que s’aprèn a classe facilita una pràctica individual independent.
No està relacionada ni proposa actituds o creences de cap tipus.Iogafullness ofereix un espai pel benestar, la salut i la sensació d’equilibri personal.

MY EMPTY SPACE: Mindfulness dinàmic

Proposta pràctica de meditació dinàmica que s’enfoca amablement en l’atenció al moment, deixant l’espai al que se’ns presenta sense reaccionar, jutjar, resistir, o quedar-nos-hi atrapats.
Treballem a partir de la consciència en la respiració, el moviment, la relaxació, el so, la concentració i d’altres elements.
És una proposta que integra diferents treballs de mindfulness i alhora s’alinea amb els avenços en el camp de la neurociència dels darrers anys, que mostren els importants beneficis que aporten les tècniques de treball a partir de la plena atenció i la presència en el moment.
No està relacionada ni proposa actituds o creences de cap tipus.

FULL AWARENESS MOVEMENT

Com a part del programa Bodyfullness, he desenvolupat aquesta metodologia en relació amb el moviment. És el resultat de les observacions al llarg de la meva experiència personal i professional de més de 20 anys com a ballarí, professor de dansa i de moviment conscient.
S’inspira en el reconeixement que quanta més atenció i consciència posem sobre el nostre cos i com més concentrada i aquietada mantinguem la nostra ment, millor serà la qualitat, precisió i riquesa del nostre moviment.
El participant en les classes àmplia i aprofundeix en la consciència del cos en moviment i això es reflecteix en un moviment més saludable, personal, creatiu i satisfactori. Les classes FAM estan dirigides a qualsevol que desitgi una major mobilitat i consciència. També són la base perfecta per a qualsevol modalitat de dansa i treball corporal.

MENT CLARA IN CORPORE SANO: Benestar al treball

A qualsevol feina hi passem moltes hores; tenim reptes, tensions i exigències. Des de la metodologia Bodyfullness et proposem un curs on aprendràs actituds positives i exercicis que et permetran mantenir un bon nivell d’energia, concentració, relaxació i satisfacció a la feina.

GET THE BACK BACK: Adéu al mal d’esquena

Les tensions, molèsties i dolor en alguna zona de l’esquena ha esdevingut un dels problemes més comuns entre les persones. Els estudis mostren que els factors que més contribueixen a aquest constant augment, tenen a veure amb l’estil de vida actual, els hàbits perjudicials i la falta de consciència.
Després de més de 25 anys com a psicoterapeuta corporal he desenvolupat un programa de classes en grup en el qual s’aprenen exercicis i l’atenció necessària per tal de crear el canvi desitjat.
Donat que avui en dia el dolor d’esquena també és una expressió somàtica de tensions d’altres nivells, durant el curs s’aprenen exercicis per a reduir la tensió mental i emocional que tant afecta al cos.

REDUCCIÓ DE L’ESTRÈS PERSONAL

La sensació d’estrès pot aparèixer davant d’una gran varietat de situacions i la vivència pot ser molt diferent d’una persona a una altra. Per a uns és molt físic, amb dolors, molèsties o trastorns, i per a d’altres pot ser molt més mental o emocional.
Durant el curs farem exercicis que ens permetran identificar com es manifesta el nostre estrès personal, notar-ne la reacció que produïm automàticament (tensions, com ens sentim, com ens comportem, què pensem durant…) i crear canvis en aquesta experiència.